gold

Onsdag idag och redan helg, å vilken helg det ska bli sen!:) Kära syster blir hela tjugotvå bast idag också, Grattis till dig hjärtat! Ikväll blir det en liten avslutning med laget och tacobuffé tror jag det talades om, mums! Sedan hem till syster för gratulationer. Imorgon bitti rullar bussen till Uppsala, Valborg. Det kommer att bli grymt, bara vädret är med oss vilket, enligt SMHI ska gå vår väg.
Så, trevlig valbog mina vänner!!
Puss

mer än bra

Hej måndag!
Helgen, eller snarare hela förra veckan var superbra! 50dagars festen ägde rum i torsdags. OJ, säger jag bara! Hur många var lika taggade som oss sa ni?! haha. Vi var iallafall där i 30min, det är huvudsaken. Fredagen bestod av sömn, lapa sol samt mys och vin på tabazco med p-vän och syster m. sällskap. Lördagen spenderades i soliga huvudstaden med Fred:) och sedan stod maten på bordet när jag anlände till närkevägen runt 20. Lyx! Tabazco och bill & bob hann vi också med. Slutligen sömning söndag. Björnön, filt, potatissallad + godisgubbe + favvis-people = mer än bra
den skulle nästan kunnat varit tagen igår.

starlight

Control yourself
Take only what you need from them
 
hej hopp! ännu mera nice och trevligt
så ska det låta, =)


miss youuuu

20

vilken solig dag! Snutten tog sig upp kl07, duktig som han är. Jag, som är mindre duktig klev upp runt 12 då syster ville komma över och sola. Har setat i solen heela dagen och planerat 22års-fest. Riktigt roligt! Nu ska det diskas och mysa vid tvn. För skönt att bo själv! Kram på Er!

kluring

Vi människor har en tendens att använda oss av ett så kallat förstoringsglas för att se andras fel, brister och misstag. Varför inte ta en titt i spegeln och faktiskt titta på ens egna?!

fina fredag

Tjena underbara fredag! Solen skiner och det är toppen! Idag hade vi en mycket intressant skoldag, javisst! Det talades om studenten,utklädnasshow, möss-på-tagning,utspringning osv :) Nu är det nära mina vänner!

Annars då? still förkyld och jävlig, jobb både lör och sön men ändå kommer jag inte ifrån att det rycker lite i benen för en utgång ikväll.. otippat Soffan!bild från gårdagens mässa, oh så tjusigt!

time

Vänner vänner vad tiden går. Tordag eftermiddag redan, puh! Idag har vi iallafall haft vår lilla mässa och redovisat vårt projektarbete, som gick alldeles utmärkt. skönt skönt att det är klart. Sitter nu och försöker andas genom munnen, näsan är ju helt blockerad av nått.. usch. Nu ska jag försöka få någon ordning på min svinstia till rum.. Kram!

new
i will always have you, just like my tattoo


RSS 2.0