Helg i Alingsås


God morgon!

God morgon vänner!
Jag kan inte komma ihåg när jag var uppe såhär tidigt.. Gosh! Jag beundrar er som gör det varje morgon.
Sitter nu på tåget mot Göteborg, Alingsås och Elin!! Det kommer bli en ljuvlig helg med massa mys!


Trevlig fredag och trevlig helg mina fina!!


12:54

And history books forgot about us and the bible didn't mention us,
 the bible didn't mention us. Not even once..


Nej, inte nu

Nej, vad det inte gick att somna inatt.. Har man väl börjat så går det ju inte att sluta, hur kan man tänka på så mycket på samma gång? Allt mellan himmel och jord.. Vad kom först egentligen, hönan eller ägget?
Nej Nu blev jag hungrig också..


Someone like you

Idag hart vart en bra dag. Jag hoppas att morgondagen blir ännu bättre. Magen är glad, jag är glad! Nu kör vi! hoppas på att byta ut min fina merca inom kort!
Kram hjärtat!


Kom hem, när du vill

Säg ingenting till mig.
Jag hör på stegen när du går


Försöker vara de dom vill att jag ska va


So much love

Tack mina älskade vänner och min underbara familj. Ni är så jävla bäst! <3

Need a break

Jävla skit vad arg jag blir. Har inte ätit på mer än 24 timmar. Jag har vart på det här stället i 22 timmar och de har inte fått fram ett skit. Jag kan seriöst inte förstå vad alla sysselsätter sig med här. Inte är det att ta hand om patienterna iallafall. Jag vet inte hur många gånger min rumspolare som är runt 75-80 bast har ringt på larmklockan och vill ha hjälp mot smärta men inget händer. Herre min skapare!

Stop it

Herregud vad detta gjorde mig känslosam?! Att ligga ensam i en sjukhussäng med sladd och slang kom åt precis de där punkterna i mig, de som jag inte visar, rättare sagt aldrig visar. Blev som ett litet barn igen som tårarna bara rinner på. Men Sofia vafan! Här tror jag att jag har gått och blivit döende och att jag inte kommer att vakna imorgon! Men. Det här gör ju människor var och varannan dag. Jag har ju 'bara ont i magen'. Och de ville ju bara att jag skulle ligga över för skojsskull, för de hade så lite patienter just inatt, eller hur! Tänk de som har det tio gånger värre och verkligen är sjuka och som är döende, på riktigt!! Så. Nu känns det mycket bättre!

Vill bara hem

Det finns ett ställe som jag tror att de flesta förknippar med sorg och obehag. Sjukhus. Jag har hittills i mitt liv haft bland de värsta dagarna och stunderna, på just ett sjukhus. Nu, ikväll kommer det bli min första och förhoppningsvis sista natt jag tillbringar på ett sjukhus. Kläderna, sängarna, nålarna. Till och med tandkrämen smakar sjukhus. Jag har väldigt svårt för all den utrustning de använder sig av för söka igenom våra kroppar. Jag tycker till och med att droppet är obehagligare än det jag faktiskt är här för. Kommer säkert vakna med hela ställningen över mig och blod överallt.. Nejdå, det här ska gå fint ju! Jag ber och hoppas dock att natten och morgondagen går fort och hyfsat smärtfritt. För just nu vill jag bara hem!

Forever strong

Inatt sov min fina mamma och prinsen här hos mig. Det är ganska märkligt vilken enorm trygghet jag känner när jag har min mamma i min närhet. Precis som jag sa till henne igår:
- Hur ska jag någonsin kunna ge mina barn, de du har gett mig? Då pratar vi varken pengar, teknikprylar eller dyra kläder, utan kärlek. Att kunna vara den där mamman som alltid visar sig stark inför sina barn. Den där mamman som har svar på alla frågor, om allt. Att vara den person som ger så mycket glädje, kärlet och omtanke till andra människor, är helt fantastiskt enligt mig. Mamma, jag älskar dig, mer än du någonsin kommer att förstå!
Mina fina vänner, ta vara på de vi älskar! 

Pain

Inatt grät jag för första gången på länge, konstigt nog. Det har nog funnits alltför många anledningar till att gråta, därför har jag avstått, antar jag. Jag vaknade av att jag grät för att jag hade så fruktansvärt ont. Väldigt obehagligt att vakna gråtandes, med smärta. Jag började såklart att måla upp de värsta bilderna i huvudet. Min stackars kropp har sagt ifrån igen, det blir läkaren imorgon. Sov gott, Du gode!

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead


RSS 2.0