United States of America

Klumpen? det skulle man kunna kalla mig, ja. Jag förstår inte riktigt hur jag lyckas med saker och ting. Men jag gör det. Och jag gör det rejält! Denna gång är det näsan och pannan som får lida.. Ser du någon som virrar runt på arlanda med blå-slaget ansikte imorgon så är det jag! haha, vilken tjej..

Nu sitter jag iallafall med en 1.5 liters pepsi och stirrar mig blind på resväskan. Denna gång ska jag inte packa för mycket! Konstigt nog blir det alltid så i slutändan. Imorgon lyfter vi mot staterna mina vänner. Som jag har längtat. Först landar vi i New york i åtta dagar för att sedan förflytta oss till Los Angeles och Hollywood. Jiha!



mitt <3

Gårdagen spenderades i Stockholm med pojkvän. Väldigt mysigt med lite solsken och allt.



min fina prins!



sun

Vaknade upp hos Magdalena. Mina ögon skådar en fartrand på himlen. Är det sant?
kommer vårt plan att lyfta på söndag kl 09.20? Jag ber dig där uppe!

Nu blir det huvudstaden med Fredis.
PUSS


come on

Ni vet hur det var när man var lite yngre och sådär nykär. När man satt med telefonen i handen hela tiden, och väntade på sms. Precis så beter jag mig nu.. Ring!!

Ska hoppa in i duschen för att sen åka över till kära M.


på björnön.

lost

Jag kan inte bestämma mig riktigt vilket humör jag är på..
Jag tror att min hjärna har överarbetats de senaste dygnen. Allt händer verkligen nu, direkt. poff!
Just nu får timmarna, minuterna, sekunderna gå som de vill. Vill egentligen inte tänka eller planera överhuvudtaget. Allt och ingenting kan hända.

 Stod vid auotomaten tidigare idag och skulle plocka ut lite pengar. Den person som stod framför mig tog sån tid på sig. Jag kände hur jag började bli mer och mer irriterad. "Hur lång tid kan det egentligen ta att slå in sin kod och ta ut pengar?! högst 30 sekunder alltså. Vad är problemet?!" gick mina tankar.
Jag undrar vad som egentligen var det värsta. Att jag verkligen blev irriterad på riktigt eller.. ja, jag kan inte ens komma på ett annat alternativ.

Jag behöver verkligen där här usa-resan..Snälla gud. om du någongång vill och tänker hjälpa mig, så är det dags. nu!

with love



Elin Elin Elin. Kära vän! Har inte vart ifrån dig såhär länge på.. hur många år? åtta!? Har så mycket att berätta för dig, och tvärtom. Jag tror knappt att jag vill höra.. Jo, jag vill höra allt! alla smaskiga detaljer! Du är ute på ditt livs resa och jag hoppas att du har det underbart, alla gånger. Det känns så himla konstigt att inte ha dig här. Det värsta är nästan att man har vant sig vid det.. Jag unnar dig denna resa, men jag skulle ljuga om jag skulle skriva att jag inte ville ha dig här! hoppas Du tar hand om dig, min vän. <3

oh she's a diva

Idag måndag. Till att börja med måste jag bara berätta..
jag har fått ett nytt jobb! Tadaa. Är så fruktansvärt glad!!

Nu återstår det bara ett annat dilemma..
Balkong eller terass?
Maggan eller inga?
Walk in closet eller stort badrum plus badkar?


00:48

Söndag, som bland annat bestod av jobb. Därefter spicy take-away och ett efterlängtat och välbehövligt spa-besök med tjejerna. Planering och snack inför kommande helg då vi (förhoppningsvis) lyfter och lämnar Sveariket för Amerika!! Mycket onödigt och fel planerat av den där dumma vulkanen. Du kunde väl ha hållt dig två veckor till va.

Imorgon ska jag jobba lite. Förhoppningsvis sker det lite annat också. hihi!




Nu blir det sova.
Sov så gott vänner!

plus, minus?

I WANT YOU. I WANT YOU RIGHT NOW!
only time will tell, i guess..

11:51

Gårdagen var perfekt! Bankmötet gick kanon, yee! Så jag är glad glad glad!

Var och kikade på en lägenhet imorse. Den var perfekt för mig. Liten och söt!
ett extra plus är ju att det är granne med Magdalena.



från gårdagens grillning. mums

Måndag

Idag har det varit en riktig vårdag! Hur härligt som helst.
Började dagen på gymmet. Sen sprang jag in på jobbet för att skriva och hämta avtal.
Efter det låg vi i solen, heela eftermiddagen. Så underbart skönt. Hann med en början på valpkursen med prisen också. Han var så duktig så!

Imorgon ska jag till banken, hoppas verkligen att de går som jag vill!



mina favoriter


Converse


Leksand

Om du tänker på vad du har ätit idag. Tre-dubbla det, då får du vad jag har stoppat i mig idag. Plus de fem senaste dagarna. Ändå sitter jag här och är småhungrig.. synd för mig att det är bikinidags om ungefär femton dagar. Men vad tror ni händer när två tjejer sitter i en stuga i Leksand där man endast kan roa sig med att elda eller kika på hästarna? Juste, man äter! Men det är det värt! och mysigt hade vi.



Påskfirande







3/4

GLAD PÅSK VÄNNER!

something blue

har anmält mig på en längehet också.. perfekt!
så kära du där uppe, gör så att den blir min!


23:43



Idag var en bra dag!
Började med att springa in till jobbet för ett litet möte med min chef. Fick goda nyheter,
förlängt vikariat. Både negativ och positiv kritik! Det behövdes ett samtal för att mjuka upp stämningen lite. Det känns bra. Nu är jag taggad till tusen!

Lunchade med prisen på mormor's. Spelade lite Mario och sen såg vi Änglavakt. Den var väl sådär. Lite seg men helt okej. Dyster, sorglig men bra.

RSS 2.0